KAD PERNIAGAAN

KAD PERNIAGAAN
AURALIFE SUB STOKIS TELUK INTAN

WAJIB JOIN...Hubungi 012-4675444

SERTAI TEAM ILAWATI_SYAH DAN MILIKI KEISTIMEWAAN TERSENDIRI

TESTIMONI AURA MINDA PINTAR DAN MINYAK WANGI AURALIFE

TESTIMONI AURA MINDA PINTAR DAN MINYAK WANGI AURALIFE
TESTIMONI 1 : GROUP ILA...EN. ZUBIR BIN MUHD. TAIB

Kelebihan Produk-produk Auralife

Kelebihan Produk-produk Auralife
semuanya berAURA

AURALIFE Perfum...WANGIAN KEHIDUPAN

PRODUK TERKINI

SERTAI TEAM ILA UNTUK GEMPUR SEMUA TEMPAT TERMASUK PERAK....

HUBUNGI ILA SEGERA...
PASARAN PERAK N SELURUH MALAYSIA MASIH KOSONG...
BUKAN SEKADAR ,MINYAK WANGI TETAPI JUGA UNTUK RAWATAN DAN TERAPI...
KETAHUI DAN TUNJUKKAN AURA DIRI ANDA...

Ila boleh bantu mengenalpastikan warna aura anda.. Insyaallah semuanya dengan bantuan Allah swt

SUB STOKIS AURALIFE TELUK INTAN

http://www.auralife2u.com/

Kunjungi laman rasmi syarikat untuk keterangan lebih lanjut berkaitan produk yang ditawarkan....

SALAM SAYANG,
SUB STOKIS TELUK INTAN
PERAK DARUL RIDZUAN
MALAYSIA.com

Saturday, June 16, 2012

AURALIFE ANNUAL DINNER 2012

Tarikh :09 Jun 2012 (sabtu)
 Tempat : PWTC, Kuala Lumpur
Masa: 4.00 petang - 11.00 malam
 Masa ni...Dah sampai di PWTC..jam 4.00 petang. Dah siap buat pendaftaran. Pose kejap sementara tunggu acara start..masih dengan urusan pendaftaran. Kad Bawah ni ialah tiket bagi menyertai Annual Dinner.

 Kat Dalam dewan....Meja no.9 maa....
 My Hubby En. Ahmad Syahrir Bin Mohd. Rafae. Thanks sebab join n bagi kebenaran join annual dinner kali ni.
 Puan Arbaaton Adawiyah....atau yang lebih ila kenali dengan panggilan Kak Ton/Aton....Sebenarnya adalah downlineku yang paling berjaya. syukur dipertemukan Allah dengan Insan Hebat ini. Kak Ton Bersama dengan Adiknya En. Pilus sangat berjaya dalam Auralife. Tahniah!
Malam ni..banyak sangat yang dimenanginya...bermacam-macam anugerah dan hadiah diterima. Beijing China + Umrah.... Tahniah Kak Ton.
(STOKIS TAIPING 019-6905303/013-5841236)
 Manakala ini pulak....best friend masa belajar kat UUM dan juga merangkat orang yang memperkenalkan ila dengan Auralife. Penemu Jodoh la ni... Merangkap sebagai Upline ku la ni...
Lai atau pun nama penuhnya... Pn. Roslaily Alias (Jengka Pahang)

 My sweet Sarra yang sangat berkelakuan baik...sepanjang Majlis..syukur Alhamdulillah....
Thanks My Princess Iman Dhia Qhaisara
sebagai Hadiahnya: 3 Buah Buku Matematik ....
yea..yea...yea...

 En. Harris (Pengarah Urusan), Tn.Hj Fadillah Kamsah (Penasihat Auralife), Tn. Ismail (Jemputan), Pn. Zalina (CEO), Cik Zuraida dan Nubhan


Mr The ROCK Norman Bersama Nubhan

Tiket Berharga RM 100.00 x 3 person: rm300.00
bertiga perginya.... Sewa Hotel Leo Palace Hotel KL 

CAR STICKER

AURALIFE CAR STICKER

Sebagai tanda penghargaan kepada syarikat, setiap ahli Auralife diminta membeli Car Stiker Auralife untuk ditampal di beberapa tempat seperti di kereta, pejabat,kedai stokis dan sebagainya.
Syarikat mengucapkan ribuan terima kasih diatas sokongan setiap ahli Auralife kepada syarikat.

BELIAN
AGEN           = RM5.00 (S/M), RM6.00 (S/S)
SUB STOKIS        = RM4.50 (S/M), RM5.50 (S/S)
STOKIS DAERAH  = RM4.00 (S/M), RM5.00 (S/S)
STOKIS NEGERI = RM3.50 (S/M), RM 4.50 (S/S)
-TIADA STOK-

AURA MULTI FUNCTION FOOD

AURA MULTI FUNCTION FOOD

Mengandungi ramuan terpilih seperti Psylium Husk (serat larut (fiber)),
Isolated Soya Protein (protein kacang soya isolate).
Apple Pectio - (Pektin Epal), Spirulina, Oat Bran,
Java Tea (misai kucing), Tantoon Tea (cina maki)
________________________________________________________________________________

Kelebihan Aura Multi Function Food
:: dapat membersihkan kotoran toksin di dalam badan ::
:: baik untuk sistem penghadaman dengan menyahtoksin bahan-bahan buangan di dalam badan ::
:; membantu menurunkan kadar kolestrol dan mengimbangi tekanan darah dalam badan ::
:; anti-oksidan dan anti-barah serta dapat membersihkan darah ::
:: menurunkan kadar kolestrol dalam badan ::
:: melancarkan peredaran darah dalam badan ::
_________________________________________________________________________________
BELIAN
AGEN               = RM310.00 (S/M), RM330.00 (S/S)
SUB STOKIS (Gred A)    = RM295.00 (S/M), RM315.00 (S/S)
SUB STOKIS (Gred B)    = RM300.00 (S/M), RM320.00 (S/S)
STOKIS DAERAH (Gred A)  = RM285.00 (S/M), RM305.00 (S/S)
STOKIS DAERAH (Gred B)  = RM295.00 (S/M), RM315.00 (S/S)
STOKIS NEGERI (Gred A) = RM280.00 (S/M), RM300.00 (S/S)
STOKIS NEGERI (Gred B) = RM290.00 (S/M), RM310.00 (S/S)

THERMOS AURA ALKALI WATER

khantry design
THERMOS AURA ALKALI WATER
Thermos Aura Alkali Water

----->  Dipertingkatkan dengan Skala Tenaga Excellent Oksigen Pengurangan
Potensial ("ORP") :high quality dikurangkan basa mineral air akan siap hanya dalam tiga (3) minit dekat dengan pH 9.2 ORP : -200mV hingga -350mV <-----
____________________________________________________________________
----> Proses botol ini menghasilkan Hidrogen Aktif dan air Alkali <----
____________________________________________________________________
Fakta :
:: Segala gejala penyakit tidak dapat membiak
dan hidup di dalam air alkali ini ::
:: Molekul air beralkali scanvenges radikal akan bebas dari badan kita
tetapi tidak merosakkan rangkaian sistem sel badan ::
___________________________________________________________________
BELIAN
AGEN            = RM280.00 (S/M), RM300.00 (S/S)
SUB STOKIS (Gred A) = RM265.00 (S/M), RM285.00 (S/S)
SUB STOKIS (Gred B) = RM270.00 (S/M), RM290.00 (S/S)
STOKIS DAERAH (Gred A)  = RM255.00 (S/M), RM275.00 (S/S)
STOKIS DAERAH (Gred B)  = RM265.00 (S/M), RM285.00 (S/S)
STOKIS NEGERI (Gred A) = RM250.00 (S/M), RM 270.00 (S/S)
STOKIS NEGERI (Gred B) = RM260.00 (S/M), RM 280.00 (S/S)

AURA ENERGY CORDIAL

AURA & ENERGY MANGO + CARROT CORDIAL
AURA & ENERGY JAVA TEA CORDIAL
AURA & ENERGY MANGO CORDIAL
___________________________________________________________________
Dapatkan Segera Sementara Stok Masih Ada. Produk minuman mengandungi AURA pasti MELETUP di pasaran!!!
___________________________________________________________________
Dapat membantu untuk :-
:: membersihkan dan menyahkan toksik ::
:: memgurangkan kesakitan dan bengkak sendi serta otot (gout) ::
:: mengembalikan tekanan darah kepada normal ::
:: mengurangkan panas badan ::
:: mengurangkan tahap kolestrol ::
:: mengawal atur tahap gula dalam darah ::
:: memperbaiki tahap stamina dan tenaga diri ::
__________________________________________________________________
Aura & Energy Cordial
Stokis Negeri
RM 11 x 6 Botol = RM 66.00 (S/M)
RM 23 x 6 Botol = RM 138.00 (S/S)

Stokis Daerah
RM 12 x 6 Botol = RM 72.00(S/M)
RM 24 x 6 Botol = RM 144.00(S/S)

Sub Stokis
RM 13 x 6 Botol = RM 78.00(S/M)
RM 25 x 6 Botol = RM 150.00(S/S)

Agen
RM 14 x 6 Botol = RM 84.00(S/M)
RM 26 x 6 Botol = RM 156.00(S/S)

Belian – RM14.00(S/M), RM26.00 (S/S)
Jualan – RM17.00 (S/M), RM29.00 (S/S)


Keuntungan = RM 3.00 (S/M), RM 3.00 (S/S) per botol
________________________________________________________________

AURA AMAZE BODY LOTION

AMAZE BODY LOTION
Diperkayakan dengan Vitamin E, Kolagen, Minyak Zaitun, Ekstrak Pegaga, Ekstrak Licorice, Ekstrak Chamomile, Ekstrak Scutellaria, Green Tea.

:: Melindungi dan mencegah kehilangan lembapan sepanjang hari ::
:: Membantu untuk menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru dan sihat ::
:: Membentuk lapisan pelindung pada sekeliling kulit untuk mencegah kekeringan
sambil merangsangkan penyembuhan kulit ::
:: Kaya dengan kandungan herba semulajadi dan anti-oksida untuk mencerahkan
pigmentasi dan mencegah penuaan ::
:: Membantu untuk melegakan ketidakselesaan kulit seperti kegatalan kulit, gigitan serangga dsb ::
:: Menambahkan tenaga dan memberi perlindungan daripada unsur negatif ::
:: Memberi keyakinan diri ::
_________________________________________________________________________
BELIAN SEMULA
SEMENANJUNG MALAYSIA
1) RM 7.00 x 5 BOTOL = RM 35.00
2) TRAVEL BAG          = RM  3.00
* (1) + (2) = RM 38.00

SABAH & SARAWAK
1) RM 9.00 X 5 BOTOL = RM 45.00
2) TRAVEL BAG         = RM  3.00
* (1) + (2) = RM 48.00
___________________________________________________
BELIAN
AGEN                = RM38.00 (S/M), RM48.00 (S/S)
SUB STOKIS        = RM34.00 (S/M), RM44.00 (S/S)
STOKIS DAERAH   = RM32.00 (S/M), RM42.00 (S/S)
STOKIS NEGERI = RM30.00 (S/M), RM 40.00 (S/S)
HARGA JUALAN
RM 11.00 (S/M), RM 13.00 (S/S)

AURA AMAZE TALCUM

AURA AMAZE TALCUM
Diperkayakan dengan Aloe Vera, Vitamin E, Ekstrak Manggis.
:: Dirumuskan dengan bedak halus yang berkualiti tinggi ::
:: Mempunyai bahan penyerap yang halus dan lembut, menyaman dan memelihara keselesaan kulit terutamanya semasa cuaca panas ::
:: Diperkayakan dengan Aloe Vera dan manggis untuk melegakan masalah kulit seperti ruam, kegatalan dsb ::
:: Mempunyai Vitamin E untuk melembap dan menyuburkan kulit ::
:: Keselesaan wangian akan menaikkan seri wajah ::
:: Mengawal diri dari anasir negatif ::
:: Memberi lebih keyakinan diri ::
_______________________________________________________________________
BELIAN SEMULA
SEMENANJUNG MALAYSIA
1) RM 7.00 x 5 BOTOL = RM 35.00
2) TRAVEL BAG          = RM  3.00
* (1) + (2) = RM 38.00

SABAH & SARAWAK
1) RM 9.00 X 5 BOTOL = RM 45.00
2) TRAVEL BAG         = RM  3.00
* (1) + (2) = RM 48.00
___________________________________________________
BELIAN
AGEN                = RM38.00 (S/M), RM48.00 (S/S)
SUB STOKIS        = RM34.00 (S/M), RM44.00 (S/S)
STOKIS DAERAH   = RM32.00 (S/M), RM42.00 (S/S)
STOKIS NEGERI = RM30.00 (S/M), RM 40.00 (S/S)
HARGA JUALAN
RM 11.00 (S/M), RM 13.00 (S/S)

AURA AMAZE SHOWER GEL

AURA AMAZE SHOWER GEL


Diperkayakan dengan Kolagen, Vitamin E, Gamat, Aloe Vera
:: Membersihkan kulit secara mendalam namun memberi kelembapan berpanjangan ::
:: Membantu untuk membekalkan nutrien untuk menjadikan kulit sihat, licin dan halus ::
:: Formulasi 200% Aloe Vera dan Kolagen mencerahkan warna kulit dan menggalakan pertumbuhan semula sel kulit yang sihat ::
:: Mengandungi ekstrak Gamat semulajadi yang ditulenkan untuk mengalakkan baik-pulih kulit ::
:: Memberi ketenangan serta mudah didampingi ::
:: Mengekalkan haruman serta mengembalikan aura yang menyinar ::
:: Mengeratkan hubungan serta menghangatkan jiwa raga ::
________________________________________________________________________
BELIAN SEMULA
SEMENANJUNG MALAYSIA
1) RM9.00 x 5 BOTOL = RM45.00
2) TRAVEL BAG          = RM 3.00
* (1) + (2) = RM 48.00

SABAH & SARAWAK
1) RM11.00 X 5 BOTOL = RM 55.00
2) TRAVEL BAG         = RM  3.00
* (1) + (2) = RM 58.00
___________________________________________________
BELIAN
AGEN                = RM48.00 (S/M), RM58.00 (S/S)
SUB STOKIS        = RM44.00 (S/M), RM54.00 (S/S)
STOKIS DAERAH   = RM42.00 (S/M), RM52.00 (S/S)
STOKIS NEGERI = RM40.00 (S/M), RM 50.00 (S/S)
HARGA JUALAN
RM 11.00 (S/M), RM 13.00 (S/S)

AURA AMAZE SHAMPOO

AURA AMAZE SHAMPOO
:: Kandungan herba yang tinggi untuk menguatkan akar rambut ::
:: Membantu untuk membekalkan nutrien untuk membuatkan rambut lebih lebat, sihat dan bersinar ::
:: Membersihkan lebihan minyak dan sisa terkumpul, lantaran itu membantu untuk mengurangkan kegatalan dan ketidakselesaan kulit kepala ::
:: Membantu untuk memperbaiki rambut kusam dan rambut bercabang ::
:: Mempunyai ciri-ciri antimikrob dan berkesan untuk membersihkan kepingan kelemumur, minyak berlebihan dan mengekalkan kesihatan rambut ::
:: Memberi kesegaran otak dan menajamkan daya tumpuan ::
:: Merasa nikmat serta memberi daya tarikan ::
________________________________________________________________________________
BELIAN SEMULA
SEMENANJUNG MALAYSIA
1) RM 7.00 x 5 BOTOL = RM 45.00
2) TRAVEL BAG          = RM  3.00
* (1) + (2) = RM 48.00

SABAH & SARAWAK
1) RM 9.00 X 5 BOTOL = RM 55.00
2) TRAVEL BAG         = RM  3.00
* (1) + (2) = RM 58.00
___________________________________________________
BELIAN
AGEN                = RM48.00 (S/M), RM58.00 (S/S)
SUB STOKIS        = RM44.00 (S/M), RM54.00 (S/S)
STOKIS DAERAH   = RM42.00 (S/M), RM52.00 (S/S)
STOKIS NEGERI    = RM40.00 (S/M), RM 50.00 (S/S)
HARGA JUALAN
RM 13.00 (S/M), RM 15.00 (S/S)

AURA AMAZE DEODORANT

AURA AMAZE DEODORANT
Diperkayakan dengan Vitamin E, Green Tea, Ekstrak Licorice

:: Formula berasaskan ramuan larut air, tidak melekit dan tidak berminyak ::
:: Formula tanpa alkohol ::
:: Memberi perlindungan selama 24 jam ::
:: Membantu untuk menghilangkan bau badan yang tidak selesa.Membantu untuk memutihkan kulit ::
:: Boleh digunakan di bawah lengan dan semua bahagian yang berpeluh atau berbau ::
:: Memberi keceriaan serta menyerlahkan keterampilan ::
:: Memberi keyakinan diri dan mudah didampingi ::
_________________________________________________________________
BELIAN SEMULA
SEMENANJUNG MALAYSIA
1) RM 7.00 x 5 BOTOL = RM 35.00
2) TRAVEL BAG          = RM  3.00
* (1) + (2) = RM 38.00

SABAH & SARAWAK
1) RM 9.00 X 5 BOTOL = RM 45.00
2) TRAVEL BAG         = RM  3.00
* (1) + (2) = RM 48.00
___________________________________________________
BELIAN
AGEN                = RM38.00 (S/M), RM48.00 (S/S)
SUB STOKIS        = RM34.00 (S/M), RM44.00 (S/S)
STOKIS DAERAH   = RM32.00 (S/M), RM42.00 (S/S)
STOKIS NEGERI = RM30.00 (S/M), RM 40.00 (S/S)
HARGA JUALAN
RM 11.00 (S/M), RM 13.00 (S/S)

AURA CAR PERFUME

AURA CAR PERFUME
-- > Kacanya ditempah khas dari luar Negara bagi mendapatkan kualiti ketahanan yang baik, tidak mudah pecah,
-- > Wangian-wangian aura terpilih juga dapat menemani anda untuk pemanduan yang lebih jauh.

Terdapat 7 keistimewaan yang pasti anda alami
:: Menghilangkan Rasa Mengantuk ::
:: Tidak Mudah Letih ::
:: Bertindak Menghilangkan Bau Yang Tidak Menyenangkan ::
:: Memberikan Kesegaran Berpanjangan ::
:: Memberikan Daya Focus ::
:: Memberikan Ketenangan ::
:: Mengawal daya emosi diri ::
______________________________________________________________
BELIAN
1 - 8 BOTOL = RM25.00 (S/M), RM28.00 (S/S)
9 - 12 BOTOL = RM20.00 (S/M), RM23.00 (S/S)
HARGA JUALAN
RM30.00 /BOTOL (S/M), RM33.00 /BOTOL (S/S)

AURA MIRACLE WATCH

AURA MIRACLE WATCH

Kelebihan & khasiat Jam Tangan ke kanan bertindak ....
:: Sebagai pengimbang semula jadi setiap detik/saat ::
:: Menjadikan fikiran lebih tenang dengan penghantaran mesej tenaga secara tetap & sekata ::
:: Membantu mengawal rentak jantung ::
:: Mengharmonikan sistem kalenjar dengan rangsangan sistem deria dalam mengesan pelbagai bentuk maklumat dari luar ::
:: Membantu yang bermasalah halunisasi (kerohanian) ::
:: Meningkatkan tekanan di sekitar tubuh bagi mengawal & mengimbangi aura/cahaya ::
:: Memenuhi falsafah hukum 7 kuasa yang menguasai tenaga ::
---> Kebenaran mengatasi Kesilapan <---
---> Kelajuan mengatasi Kelewatan <---
---> Kemudahan mengatasi Rintangan <---
---> Kestabilan mengatasi Kucar-Kacir <---
---> Kekuatan mengatasi Kelemahan <---
---> Keuntungan mengatasi Kerugian <---
---> Kejayaan mengatasi Kegagalan <---
______________________________________________________________
HARGA JUALAN
RM700.00 (S/M), RM 720 (S/S)

AURA BEAUTY SOAP

AURA BEAUTY SOAP
AURA BEAUTY SOAP
“Keberkesanan ‘Aura Beauty Soap’ Untuk Penjagaan Kulit”
:: Mengebukan kulit untuk memberi penampilan yang lebih muda ::
:: Menghaluskan, melembutkan dan menegangkan kulit ::
:: Bantu mengurangkan tisu parut dan kesan-kesan regang juga akan membantu mengelakan dari tanda-tanda regangan ::
:: Meningkatkan tekstur kulit ::
:: Memelihara kulit ::
:: Membantu pembaharuan sel kulit ::
:: Nyata meningkatkan penampilan rupa kulit ::
:: Membuat kulit lebih lembut ::
:: Memperbaiki warna kulit ::
:: Kulit bertenaga dan memperbaiki kitaran darah ::
__________________________________________________________
Dengan rawatan yang sesuai, anda boleh mempunyai
Kulit yang cantik pada usia empat puluhan, lima puluhan,
Enam puluhan dan melebihi ” -  Dr. Nicholas, Profesor Dermatologi
____________________________________________________________
BELIAN
1-4 KETUL = RM35.00 (S/M), RM38.00 (S/S)
5-7 KETUL = RM 32.00(S/M), RM35.00 (S/S)
HARGA JUALAN
RM 50.00 / KETUL (S/M), RM 53.00 / (S/S)

Friday, June 15, 2012

AURA BEAUTY SHAPING & BEAUTY LOTION

AURA BEAUTY SHAPING & BEAUTY LOTION
Kelebihan Aura Shaping & Beauty Lotion
:: Boleh digunakan sebagai urutan seluruh badan ::
:: Membakar lemak dan melansingkan badan ::
:: Melancarkan peredaran darah yang tersekat ::
:: Mengatasi masalah selulit dengan berkesan ::
:: Menegangkan sakit akibat senggugut ::
:: Melegakan sakit otot & sendi ::
:: Menegang & menghaluskan struktur kulit ::
:: Mengatasi masalah kembung perut & sakit belakang ::
:: Mempercepatkan proses memecahkan angin di dalam badan ::
________________________________________________________________________
Cara Penggunaan
Bagi pengguna Islam, mulakan langkah dengan bacaan Bismillah & selawat
sebanyak 3kali & mulalah sapuan di tempat yang bermasalah, serta lakukan
pergerakan secara pusingan bulatan melawan arah jam sebanyak 7 kali. Jika anda
mempunyai wangian Auralife berwarna kuning, semburkan pada bahagian
berkenaan & urut secara perlahan - perlahan.
* Boleh digunakan sekerap mungkin
* Untuk kesan yang lebih cepat, sapukan setiap kali sebelum tidur
* Tidak berminyak & mudah menyerap ke dalam kulit
* Sesuai untuk seisi keluarga
_______________________________________________________________________
LOTION 8 DALAM 1 KESANNYA TERASA SEHINGGA 12 JAM !!
__________________________________________________
BELIAN
1 TIUB = RM29.00 (S/M), RM35.00 (S/S)
2 TIUB = RM27.00 (S/M), RM33.00 (S/S)
5 TIUB = RM26.00 (S/M), RM32.00 (S/S)
10 TIUB = RM24.00 (S/M), RM28.00 (S/S)
HARGA JUALAN
RM 32.00 (S/M), RM 38.00 (S/S)

AURA CEO COFFEE

AURA CEO COFFEE
Pasti meletup di pasaran Malaysia dan Antarabangsa. Dengan hanya minum Aura CEO Coffee akan merasai ..

SEDAP MANTAP BERTENAGA!!
:: Menenangkan fikiran dan memberikan ketenangan emosi ::
:: Memberikan keyakinan ::
:: Membantu mengurangkan berat badan ::
:: Membantu mengurangkan rasa lapar ::
:: Menghilangkan rasa mengantuk ::
:: Memberi kecergasan ketika memandu kenderaan ::
:: Meningkatkan daya tumpuan ketika belajar ::
:: Menambahkan keintinman bagi yang telah berumah tangga ::
_______________________________________________________________

( SETELAH 6 BULAN KINI MAMPU MEMASARKAN 4 TAN SEBULAN)
Rasa pasti mengiurkan sehingga tidak dapat di ungkapkan
Mai Cuba Pasti Puas Hati, Dah cuba pasti nak lagi, Anda Bila Lagi???
_______________________________________________________________
BELIAN
1 KOTAK      =    RM 29.00 (S/M), RM 35.00 (S/S)
2 KOTAK      =    RM 27.00 (S/M), RM 33.00 (S/S)
5 KOTAK      =    RM 26.00 (S/M), RM 32.00 (S/S)
10 KOTAK    =    RM 24.00 (S/M), RM 30.50 (S/S)

HARGA JUALAN
RM32.00 / KOTAK (S/M),  RM38.00 / KOTAK (S/S)

NASKAH PANDUAN UNTUK AGEN RM 35.00 SET

NASKAH PANDUAN UNTUK AGEN RM 35.00 SET
ANDA DAPAT a)BUKU b) VCD c)2 BOTOL PERFUM

INFO TERKINI

BELIAN SET REPEAT INFINITI SAHAJA

13 BOTOL RM 210

BOLEH CAMPUR SEMUA WANGIAN NO.1 HINGGA NO.31

1) WANGIAN ANTARABANGSA (No.1 - No.15)
2) WANGIAN CELEBRITI (No.16 -No.30)
3)WANGIAN GENIUS (No.31-No.34)

P/S: SET REPEAT 9 BOTOL RM132.00
HABIS STOK!!!

AURA CEO COFFEE

AURA CEO COFFEE
kopi yang mempunyai banyak fungsi rm32 sekotak

Beauty Losyen

Beauty Losyen
rm32 sahaja

SET AGEN RM 240

SET PENGENALAN AURALIFE



SET A - AGEN (RM240.00) + SALES KIT (RM35.00)
RM 275



SET B - HARUMAN BIASA (RM132.00)
-OUT OF STOCK-
NOW= 13 BOTOL (RM210)

SET C - HARUMAN SELEBRITI (RM210.00)




SET D - SABUN MULTIPURPOSE (RM240.00)



SET E - AGEN + AURA MINDA PINTAR (RM280.00)



SET F - AURA MINDA PINTAR (RM210.00)



SET G - HARUMAN LELAKI 13 BOTOL (RM210.00)

SET H - HARUMAN WANITA 13 BOTOL (RM210.00)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WARNA AURA Mengikut Hari

Jadual di bawah menunjukkan ketetapan vibration yang dikesan mendominasi setiap hari.

ISNIN, PUTIH (Gabungan / istirehat / pertahanan) 0- 279 nanometer
SELASA, PINK / VIOLET(Kesucian rohani) 380- 489 nanometer
RABU, BIRU (Kasih sayang / tumpuan) 490- 544 nanometer
KHAMIS, KUNING / OREN (Pemikiran / tenaga) 555-729 nanometer
JUMAAT, HIJAU (Keseimbangan / iman) 545- 554 nanometer
SABTU, MERAH (Keberanian / tuah / kemewahan) 730- 780 nanometer
AHAD, HITAM (Keberanian / tuah / kemewahan) 0- 279 nanometer

SET AGEN

SET AGEN
RM240 + RM35 (15 wangian SET Wangian ANTARABANGSA)

Set Agen Infiniti (Perempuan)

Set Agen Infiniti (Perempuan)
RM 280 + RM35.00 Wangian 1-30 + sekotak PIL AURA MINDA GENIUS RM315.00 sahaja

Set Agen Infiniti ( Lelaki )

Set Agen Infiniti ( Lelaki )
RM 280 + RM 35.00 PILIHAN WANGIAN No. 1 - 30 Sekotak pil Minda (RM 315.00 sahaja)

SET REPEAT B ANTARABANGSA

SET REPEAT B ANTARABANGSA
Pilihan No.1-15 + 1A + 2A + 5A + 12 A ( RM25.00) dengan pilihan 19 wangian ( AGEN: RM132)

SET REPEAT C CELEBRITI

SET REPEAT C CELEBRITI
Pilihan No.16-30 (RM28.00 sebotol) 15 jenis pilihan wangian ( AGEN: RM150)

AURA MINDA PINTAR

AURA MINDA PINTAR
Agen: RM210 Harga minyak wangi GENIUS sebotol. RM30. Harga PIL MINDA sekotak RM80 (40biji)

MANDIAN AURA

MANDIAN AURA
Harga: RM15.00 sebotol (1 kali mandian)

>